JTCA, zeer betrokken, hoge servicegraad, korte lijnen en heel flexibel

Uw profijt, ons pluspunt

Waarom JTCA? Omdat wij anders zijn dan andere bureaus. Zeer betrokken, korte lijnen, heel flexibel en indien gewenst een snelle responstijd. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit de persoonlijke benadering vinden wij dat klanten echt goed geholpen moeten worden. Dat doen we met een actieve en proactieve instelling. Wij gaan voor het oprechte advies en niet zomaar een oplossing. Hoeveel voordeel wilt u hebben!

Wat doen we?

Wij houden ons bezig met positionering en strategie, organisatie van communicatie (ontzorgen van de klant), creatie en ontwikkeling van marketingcommunicatieconcepten, campagnes, productintroducties, beursorganisatie en events (inclusief printwerk, web solutions etc.). Maar ook voor projectcoördinatie en organisatie is JTCA inzetbaar.

Kennis en ervaring

JTCA is opgericht in 2007. Ons team heeft vele jaren ervaring met business-to-business marketingcommunicatie voor uiteenlopende bedrijven in de techniek en de bouw. Wij hebben daardoor vaak al ervaring in uw branche, we kennen uw doelgroep en hebben doorgaans aan een half woord genoeg… Wij staan u graag te woord!